Help jij St. Barbara aan een Tovertafel?

Help jij  St. Barbara in Dreumel aan een Tovertafel?

In St. Barbara doen het personeel en de vrijwilligers alles om het de bewoners naar hun zin te maken.

Om onze cliënten nog meer plezier te brengen, sparen we nu voor een Tovertafel op de afdeling De Wending. Hier wonen ouderen met dementie. Met de Tovertafel willen we hen activeren, want beweging en interactie is zo belangrijk voor hun geluk.

Sinds 1,5 jaar woont de 91-jarige moeder van Greetje van Beers op afdeling De Wending. Greetje: "We hopen dat iedereen die dit leest het de bewoners en het personeel van St. Barbara net zo gunt en door middel van een donatie een handje wil helpen."

Op dit moment is de start van het financieren van een Tovertafel als eerste actie punt begonnen. (google: https://www.youtube.com/watch?v=oCV1iXrmjkM )
Dit is een initiatief van de familieleden van De Wending, echter het apparaat zal ook in de recreatie zaal en/of dagbehandeling gebruikt worden met bijvoorbeeld voor spreekwoorden/gezegdes. Ook hier ligt het accent dan op het prikkelen van de hersenen en het stimulieren van het bewegen.

Op de volgende linken (hieronder) kunt u kijken. Er zijn ideeën om acties te organiseren geld in te zamelen. Alvast hartelijk dank voor de interesse en genomen moeite.

De crowdfunding is live!

http://activecues.com/crowdfunding/zorgcentrum-st-barbara

Je kunt bijvoorbeeld een mailtje sturen naar je vrienden of netwerk met daarin het linkje van de pagina, wie weet willen mensen een bedrag doneren.

https://www.facebook.com/tovertafel/posts/967726323311098
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tv Gelderland op bezoek bij St. Barbara. De duofiets van Samenredzaamheid wordt veel gebruikt.

Afgelopen week kwamen vrijwilligers fietsen met Leke Verbruggen. Tv Gelderland was erbij!

Zondag 15 november a.s. vanaf 18.00 uur op tv Gelderland.

 

 

 

 

Meer informatie?

Voor informatie voor zorg: bel 0487-571439, of kom langs aan de Rooijsestraat 44 te Dreumel.
Zorgcentrum St. Barbara is hét aanspreekpunt voor zorg in Dreumel en omgeving. Het is gelegen in de dorpskern en is een vertrouwde naam voor zorg op maat.

© 2020 Zorgcentrum St. Barbara
Websiteontwikkeling: Van Oyen Automatisering