Stichting Vrienden van Barbara

Vrienden van St. Barbara; er zijn er genoeg en hopelijk bent u één van deze vrienden!

 

Vrienden zijn goed in het bieden van een steuntje in de rug wanneer dat nodig is. Of een gebaar maken waar de ander blij van wordt. Daarom is Stichting Vrienden van Barbara opgericht.

We weten allemaal, het reguliere budget van zorgcentra zoals St. Barbara is niet voldoende om veel extra's voor bewoners te bekostigen. Toch kunnen extra voorzieningen of activiteiten het welzijn van hen enorm vergroten. U kent vast wel het heerlijke gevoel wanneer een grote wens, die eigenlijk niet in uw budget past, er tóch komt. Dat gevoel willen de Vrienden van Barbara bij bewoners bewerkstelligen!

Zij doen dit door op allerlei manieren geld in te zamelen zoals het organiseren van activiteiten en sponsoracties, maar ook door het benaderen van bedrijven en verenigingen en het verwerven van donateurs.

Wij verwachten dat veel mensen het de bewoners van Zorgcentrum St. Barbara gunnen dat hun leven in St. Barbara zo fijn mogelijk wordt gemaakt. U kunt daaraan meewerken door een échte vriend van St. Barbara te worden en financiëel een handje toe te steken.

Hoe wordt u Vriend van St. Barbara?

1. Eenmalig een bedrag schenken op de rekening van Stichting Vrienden van Barbara.

2. Maandelijks of jaarlijks een bedrag overmaken op de rekening van de Vrienden van Barbara.

3. Een notariële schenkingsakte opstellen waarmee u minimaal vijf jaar lang een vast bedrag aan Stichting Vrienden van Barbara toezegt. Bij een schenkingsakte is het gehele bedrag van de schenking onverkort fiscaal aftrekbaar.

4. Deelnemen aan, door Vrienden van Barbara, georganiseerde activiteiten.

 

Indien u belangstelling heeft of informatie wilt ontvangen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie?

Voor informatie voor zorg: bel 0487-571439, of kom langs aan de Rooijsestraat 44 te Dreumel.
Zorgcentrum St. Barbara is hét aanspreekpunt voor zorg in Dreumel en omgeving. Het is gelegen in de dorpskern en is een vertrouwde naam voor zorg op maat.

© 2021 Zorgcentrum St. Barbara
Websiteontwikkeling: Van Oyen Automatisering