Tafeltje dekje (warme maaltijden)

Kost koken u steeds meer moeite?  Of heeft u er gewoon geen tijd meer voor?
U bent alleenstaand, kunt zelf niet koken, maar u wilt wel gezond blijven eten?

 
Zorgcentrum St. Barbara kookt al vele jaren voor mensen die graag een gezonde, verantwoordelijke en lekkere maaltijd behoeven. Voorheen was dit altijd voor ouderen in en rondom Dreumel, die hiervoor een indicatie hadden en daar gebruik van maakten. Vanaf heden kunnen ook andere geïnteresseerden een warme maaltijd bij St.Barbara bestellen.
Elke dag is er een keuze mogelijk tussen Menu A of Menu B. U kunt 7 dagen per week gebruik maken, maar ook 1,2 of 3 dagen is mogelijk. Dit dient wel 24 uur van te voren aangemeld te worden.
De maaltijd kunt u om 12.00 uur warm ophalen of ’s avonds tussen 17.00 – 18.00 uur, waarna de maaltijd thuis in de magnetron opgewarmd kan worden.
De kosten voor een complete maaltijd, bestaande uit een voor- en hoofdgerecht zijn momenteel € 6,50. Alleen een hoofdgerecht kost € 5,90.
Voor mensen die niet in staat zijn om de maaltijd zelf op te halen kunnen we die door de maaltijdbezorgdienst thuis laten bezorgen. Dit kunt u in overleg met St. Barbara regelen
Als u meer informatie of advies wilt over de verschillende mogelijkheden voor een warme maaltijdvoorziening, dan kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur telefonisch
contact opnemen met St. Barbara 0487-571439

Meer informatie?

Voor informatie voor zorg: bel 0487-571439, of kom langs aan de Rooijsestraat 44 te Dreumel.
Zorgcentrum St. Barbara is hét aanspreekpunt voor zorg in Dreumel en omgeving. Het is gelegen in de dorpskern en is een vertrouwde naam voor zorg op maat.

© 2021 Zorgcentrum St. Barbara
Websiteontwikkeling: Van Oyen Automatisering